Uitnodiging EXPO CONTRAST 11, 12 & 13 November!

Uitnodiging EXPO CONTRAST 11, 12 & 13 November!

Posted by MIST in Tips&Tricks

expo_nov2016_header_website

 

Graag nodigen we je uit voor onze expo op 11, 12 & 13 November. Samen met Marieke Ederveen & Hilde Goossenaerts tonen we recent persoonlijk werk. Het wordt een zeer diverse tentoonstelling met creativiteit als gemene deler. 

Wat mag je verwachten?

Op vrijdagavond verwelkomen we jullie vanaf 18u en maken we er een klein feestje van. Je kan een Vedetje drinken met dank aan Duvel Moortgat en Philippe van Vinovatie Vinovación zorgt voor heerlijke vermout cocktails en wijntjes.

Op zaterdag zijn we er van 14u tot 20u en zondag van 14u tot 18u. We voorzien dan een warm kopje koffie met een zoet knabbeltje en hopen dat er nog wijn en Vedetjes over zijn van vrijdag. ;)

De expo zal doorgaan in een verborgen voormalige industriële site vlakbij Park Spoor Noord, De Mostaardfabriek, Everaertstraat 69 te Antwerpen.

Kom jij ook een kijkje nemen?

Kathleen & Tim

 

Meer info: facebook.com/events/expocontrast

Tim Michielsen 3D

Tim toont abstract digitaal werk dat geïnspireerd is door zijn liefde voor industriële en mechanische objecten. Steeds op zoek naar nieuwe vormen, materialen en constructies.

Kathleen Steegmans Illustratie

Kathleen heeft dit jaar meer dan 100 illustraties gemaakt voor haar Instagram project en toont hiervan een selectie prints. Daarnaast toont ze ook een aantal nieuwe tekeningen in inkt.

 

29 okt 2016 no comments

Tags:

Sorry, the comment form is closed at this time.