Over ons / Persoonlijk en to-the-point voor een vlotte samenwerking!

Twee nieuwsgierige enthousiastelingen. Een complementair duo dat samen alles kan wat van ver of dichtbij met ontwerpen te maken heeft. Wij zijn Mist, ook bekend als Tim en Kathleen. Bij ons creatieve bureau zit je goed voor hedendaagse ontwerpen voor print en web, maar ook voor professionele fotografie, filmproductie en 3D-tekeningen.

Alles wat jouw onderneming visueel een gezicht moet geven, daar helpen wij je bij!

Waarom Mist?

Hier geen tussenpersonen, geen blabla of chichi, maar persoonlijke, to-the-point communicatie. Kleinschaligheid is onze troef! Bij een tweemansbedrijf als Mist, overleg je namelijk rechtstreeks met de persoon die je project tot een goed einde zal brengen.

Voor grote projecten hebben we een netwerk van freelancers om mee samen te werken.

Jouw voordelen op een rijtje

  • Je project is in handen van mensen die ervaring hebben in het vak.
  • ‘Yes we can’ attitude.
  • Een grote, persoonlijke betrokkenheid bij je project: wij denken met je mee.
  • Directe, eerlijke en informele communicatie zorgen voor een tof contact.
Tim Michielsen

 

Tim… volgens Kathleen

Je weet hoe dat gaat met autodidacten: meestal zijn ze in hun vak grondiger dan om het even wie. Tim is daar een mooi voorbeeld van!
Na zijn kunstopleiding verdiepte hij zich in het technisch tekenen, waarna hij 11 jaar als CAD-tekenaar werkte in vast dienstverband.
We vullen elkaar perfect aan, zo kunnen we echt een totaalpakket van diensten aanbieden.

 

Kathleen… volgens Tim

Een kunstopleiding en een technische dtp-opleiding om te beginnen,
een jarenlange ervaring bij uiteenlopende bedrijven en ook nog
eens vijf jaar ervaring als zelfstandige in bijberoep:
toen we samen Mist oprichtten (2011) – en naast ‘privé’ ook professioneel een duo werden – was Kathleen al veel langer
een echte grafische duizendpoot.
Kathleen Steegmans

Klanten over MIST

Vanaf dag 1 wist ik dat ik de juiste keuze gemaakt had door mijn fragiele webshop plannen in de warme handen van Mist te leggen. Van logo-design en huisstijl tot de uiteindelijk oplevering van de hele website: MIST smijt originele ideeën op de tafel en houdt zich toch nog steeds aan alle deadlines. Ze gingen ver “above & beyond” al mijn verwachtingen. Een aanrader!

- Nathalie Hendriks, Chevaliers Des Pieds

Vol spanning kijk ik steeds uit naar de volgende realisatie en het mag gezegd worden, jullie zitten boordevol creativiteit met steeds verbluffende ontwerpen als resultaat.

- Chris van Mulders, EMY Fashion

Mist: 1 woord: FANTASTISCH!
Een super getalenteerd en creatief duo, die naar je luisteren en je visie voor je firma zien. Kathleen en Tim hebben mij en mijn visie perfect begrepen en hierdoor een website gecreëerd waar ik 7 maanden na lancering nog steeds complimenten voor krijg.

- Sofia Venetis, Immassur

Bij Mist kan ik steeds terecht voor smaakvol, fris en goed opgemaakt grafisch design. Bovendien met een snelle en goede opvolging. 

- Marjolijn De Geest, office manager, Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg

Sinds hun ontstaan is Mist onze totale Marketing partner voor zowel een foto reportage tijdens een event, onze volledige website, onze publicitaire advertenties alsook het ontwerp van onze brochures en 3D ontwerpen. Kortom, Mist geeft ons de service en kennis van een grote advertising partner met een persoonlijk touch die leidt tot onze grote tevredenheid.

- Carli Van de Peer, Albyco Belgium

Absolutely a pleasure to collaborate with Mist. They have already designed two complete books from me and have probably already designed 4 or 5 websites. Mist delivers great work, on time, very flexible, good price, … I’m a very happy client!

- Cyriel Kortleven, International Speaker & Author