Webdesign / en andere online media

UPDATE:  Tussen 2012 en 2016 hebben we zo’n 60 tal websites gemaakt, hoofdzakelijk in WordPress. Omdat we hierdoor steeds meer met technische kwesties bezig waren i.p.v. onze passie, het maken van beelden, hebben we in de zomer van 2016 beslist om geen webdesign meer aan te bieden. We blijven de websites van bestaande klanten uiteraard met veel plezier onderhouden maar nemen er geen nieuwe meer bij.

Heb je naast ontwerp en beelden ook een website nodig dan werken we hiervoor samen met een externe partner.


 

Een pareltje van een site, banners, social media, iPad-presentaties: Mist maakt werk van je stijlvolle online aanwezigheid!

Afhankelijk van je behoeften maken we je website in html of met het WordPress CMS-systeem. Je kan daarbij kiezen voor een onderhoudscontract waarin wij updates uitvoeren of wij leiden je op zodat je zelf aanpassingen aan je site kan doen.

Maar Mist gaat verder dan dat: de registratie van je domeinnaam, de aankoop van het hostingpakket, de beveiliging van je site, SEO, Adwords, we helpen je overal mee. Daarnaast zorgen we ook meteen voor een desktop-, smartphone- en tabletversie van je site!

Een aantal realisaties:

 

Kunnen we iets doen voor jouw bedrijf?

Geef ons een seintje!