Diensten / Wij geven jouw bedrijf een gezicht.

Als grafisch partner van jouw bedrijf, helpt Mist je bij alles wat je onderneming een gezicht kan geven! Of je nu pas opstart of al een hele tijd bezig bent en op zoek bent naar een restyling van je visuele communicatie, wij bekijken met jou wat je opties zijn. Deze kunnen gaan van een logo en huisstijl tot een brochure of boek, foto’s van je bedrijf, een bedrijfsfilm, een 3D visualisatie van een nieuw project of beelden voor een social media campagne.

Foto & Video

Professionele foto’s zijn krachtige tools die je op allerlei manieren kunt inzetten om je imago te versterken. Denk daarbij aan bedrijfsreportages, foto’s van je personeel, van je events, personeelsfeesten, seminars, etc. die jouw bedrijf op zijn best tonen!

Ook video wordt steeds meer gebruikt als de ideale manier om een bedrijf in the picture te zetten. Mist filmt jouw boodschap, producten en bedrijfsfeesten en maakt er een professionele montage van voor een blijvende herinnering.

Klik hier voor voorbeelden van video’s of bekijk een selectie van foto’s op onze Flickr account.

3D visualisaties & animaties

Soms heb je beelden nodig van iets dat nog niet bestaat. Bv. wanneer je een nieuwbouwproject moet verkopen of een onafgewerkt product wilt pitchen. 3D-visualisaties maken wat ‘nog niet is’ zichtbaar. Dat kan heel basic zijn, zonder franjes, maar kan net zo goed een beeld worden dat zo gedetailleerd is dat het op een foto lijkt.

Dankzij een jarenlange ervaring is Mist voor 3D-tekeningen jouw aanspreekpunt bij uitstek. Meer zelfs, want we kunnen je ook voorzien van 3D-bestanden voor het maken van 3D-prints.


Grafisch ontwerp

Het imago van je bedrijf valt en staat met je logo en met de consequente toepassing van je huisstijl… En laat dat nu precies de specialiteit van Mist zijn!

Voor jou kunnen we:

  • een volledig nieuwe huisstijl uitwerken
  • je bestaande huisstijl opfrissen
  • je bestaande huisstijl gebruiken in nieuwe ontwerpen

Op elke vorm van drukwerk (uitnodigingen, brochures, posters,…) passen wij jouw huisstijl consequent toe, of deze nu door ons of door een ander werd ontworpen. Daarbij verliezen we nooit het einddoel uit het oog: jouw visuele communicatie in één oogopslag herkenbaar ‘van jou’ maken.

In 2016 zijn we gestopt met het aanbieden van webdesign.

Tussen 2012 en 2016 hebben we zo’n 60 tal websites gemaakt, hoofdzakelijk in WordPress. Omdat we hierdoor steeds meer met technische kwesties bezig waren i.p.v. onze passie, het maken van beelden, hebben we in de zomer van 2016 beslist om geen webdesign meer aan te bieden. We blijven de websites van bestaande klanten uiteraard met veel plezier onderhouden maar nemen er geen nieuwe meer bij.

Heb je naast ontwerp en beelden ook een website nodig dan werken we hiervoor samen met een externe partner.

Kunnen we iets doen voor jouw bedrijf?

Geef ons een seintje!